Με τον Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε ο Khabib Nurmagomedov

Ο Khabib Nurmagomedov συνεχίζει τις επισκέψεις του σε διάφορες χώρες με την τελευταία να γίνεται στην γειτονική Τουρκία.

Ο Nurmagomedov συναντήθηκε με τον Ταγίπ Ερντογάν στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης όπου και είχε κληθεί σαν καλεσμένος. Ο Νταγκεστανός χαιρέτισε δια χειραψίας τον πρωθυπουργό και στην συνέχεια αντάλλαξε μερικές κουβέντες μαζί του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloody Elbow, Karim Zidan, ο Nurmagomedov έχει συναντηθεί επίσης με τον Σεΐχη Diab Bin Zayed Al Nahyan και με τον πρόεδρο του Κιργιστάν, Sooronbay Jeenbekov, ενώ πρόσφατα ο Ramzan Kadyrov του απένειμε τιμητικά την Τσετσενική υπηκοότητα.

Προ τριετίας, ο Kadyrov είχε απειλήσει δημοσίως την Τουρκία μετά την κατάρριψη Ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους ενώ είχε ζητήσει από τον Ερντογάν να παραδώσει τους Τσετσένους τρομοκράτες που κρύβονται εκεί. Η επίσκεψη του Nurmagomedov στην Κωνσταντινούπολη είναι πιθανό να έχει και συμβολικό χαρακτήρα καθώς ο MMAer λειτουργεί πλέον σχεδόν σαν πρέσβης της χώρας του στο εξωτερικό.