Μελλοντικές μάχες για το UFC

Γράφει ο Βασίλης Νικολακόπουλος

Nunes vs Cyborg: Μετά την εξολόθρευση της Pennington φαίνεται ότι η μάχη των δυο πρωταθλητριών είναι μονόδρομος. Η Nunes έχει τελειώσει -για τώρα τουλάχιστον- όλες τις διεκδικήτριες στην κατηγορία της, ενώ η Cyborg από την άλλη δεν έχει κάποια άλλη κοπέλα που να αποτελεί απειλή. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή για το να γίνει ο αγώνας, ο οποίος πέρα από αγωνιστικό ενδιαφέρον έχει και εμπορικό.

Gastelum vs Romero/Whittaker:  Ο Gastelum χωρίς καμία αμφιβολία είναι έτοιμος για τον τίτλο. Πέρα από τις νίκες του οι οποίες είναι σημαντικές, αποτελεί και ένα νέο,φρέσκο πρόσωπο στην κατηγορία.

Machida vs Bisping: Μια επιβλητική νίκη επί του Belfort ίσως δεν είναι αρκετή για να κυνηγήσει τα δύσκολα παιχνίδια ο Machida. Είναι και αυτός στην δύση της καριέρας του άρα ίσως ένα παιχνίδι με έναν ακόμα βετεράνο να ήταν καλύτερο σαν επιλογή, παρά να πέσει στα βαθιά πάλι.

 

Jacare vs Weidman: Η πρώτη μου σκέψη ήταν ο Rockhold αλλά από ότι φαίνεται ο δεύτερος οδεύει προς την Light Heavyweight κατηγορία. Ο Weidman έρχεται από την νίκη επί του Gastelum αλλά ακόμα αναρρώνει από τους τραυματισμούς του. Εάν δεν είναι έτοιμος, θα έβαζα τον Jacare και με Bisping σαν εναλλακτική.