Κοντά σε συμφωνία για το Ngannou vs. Velasquez στις 17 Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με τον Ariel Helwani και το ESPN, το UFC βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για έναν αγώνα μεταξύ του Cain Velasquez και του Francis Ngannou.

Όπως ανάρτησε ο Helwani μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, οι διαπραγματεύσεις οδεύουν προς την σωστή κατεύθυνση ενώ ανεπίσημες ακόμα πηγές θεωρούν πως ο αγώνας είναι θέμα χρόνου να κοινοποιηθεί.

To UFC μιλάει σοβαρά για να κλείσει το Cain Velasquez vs. Francis Ngannou για το main event του UFC Phoenix στις 17 Φεβρουαρίου σύμφωνα με πολλαπλές πηγές. Η συμφωνία δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αλλά πηγαίνει προς την σωστή κατεύθυνση. 

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Velasquez μετά το UFC 200 όπου και νίκησε τον Travis Browne με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο σημειώνοντας μια επιβλητική εμφάνιση.

Ο Μεξικανός στην συνέχεια υποβλήθηκε σε σειρά εγχειρήσεων ενώ εθεωρείτο αποσυρμένος από την ενεργό δράση για αρκετό καιρό.

Ο Velasquez κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της heavyweight κατηγορίας το 2010 όταν και επικράτησε επί του Brock Lesnar με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο ενώ στην συνέχεια καθαιρέθηκε από την θέση του από τον Junior Dos Santos.

Ο αθλητής της ΑΚΑ κατάφερε να ανακτήσει την ζώνη το 2013 αλλά στην συνέχεια την απώλεσε καθώς ηττήθηκε από τον Fabricio Werdum το 2015.

O Ngannou αγωνίστηκε για τον τίτλο τον Ιανουάριο του 2018 όταν και ηττήθηκε με ομόφωνη απόφαση από τον Stipe Miocic ενώ στην συνέχεια διπλασίασε τις ήττες του μετά από τον αγώνα ενάντια στον Derrick Lewis. Επανήλθε στην αγωνιστική δράση τον περασμένο μήνα και επικράτησε με ΤΚΟ επί του Curtis Blaydes εντός 25 δευτερολέπτων στο UFC του Πεκίνου.