Θεαματική νίκη για τον Ντέλη επί του Κάρτα σε σκληρό αγώνα

Ο Κώστας Ντέλης πέτυχε την σημαντικότερη νίκη της μέχρι τώρα καριέρας του στο Cage Survivor.

Ο 17χρονος μαχητής της Blackbelt Academy υπερίσχυσε επί του Θωμά Κάρτα σε έναν από τους πιο θεαματικούς αγώνες της χθεσινής βραδιάς.

Ο Ντέλης κράτησε τον αγώνα στο όρθιο στον πρώτο γύρο και χρησιμοποίησε επαλειμμένα το αριστερό του round kick σημαδεύοντας στα πλευρά του Κάρτα. Ο Κάρτας προσπάθησε να κλείσει την απόσταση με μακρινά jab και uppercut αλλά συνέχιζε να δέχεται το αριστερό λάκτισμα το οποίο ανέκοπτε την πορεία του και έδειχνε να τον προβληματίζει.

Ο Κάρτας επιχείρησε takedown και στόχευε σε γρήγορες προσπάθειες για υποταγή αλλά ο Ντέλης δεν έδειξε να κινδυνεύει. Ο μαχητής του Armagos Team βρήκε στόχο με ένα ιπτάμενο γόνατο που άνοιξε την μύτη του Ντέλη και προκάλεσε αιμορραγία με αποτέλεσμα ο νεαρός να αναπνέει από το στόμα για μεγάλο διάστημα του αγώνα.

Ο Ντέλης κατάφερε να βρει στόχο με ένα round kick που έστειλε τον Καρτα στο καναβάτσο στιγμιαία και στην συνέχεια προσπάθησε να τελειώσει τον αγώνα αλλά εγκατέλειψε γρήγορα την προσπάθειά του όταν διαπίστωσε πως ο Κάρτας έχει συνέλθει από το χτύπημα.

Ο αγώνας έληξε με τον Ντέλη να παίρνει την νίκη με ομόφωνη απόφαση και να επεκτείνει το ρεκόρ του σε 4-1.