Η Rose Namajunas διατηρεί τον τίτλο της σε έναν σκληρό αγώνα

Το rematch μεταξύ της Rose Namajunas και της Joanna Jedrzejczyk δεν έμοιαζε καθόλου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα αφού οι ύο αθλήτριες ενεπλάκησαν σε μια σκληρή μάχη με νικήτρια όμως και πάλι την Namajunas.

Ο δύο πρώτοι γύροι άνηκαν στην Αμερικανίδα, η οποία πέρασε αρκετά counter στην Jedrzeckzyk και χρησιμοποιούσε κίνηση με το κεφάλι για να αποφύγει τα χτυπήματα της αντιπάλου της. Η «Thug Rose» κατάφερε και βρήκε στόχο νωρίς με ένα δεξί χέρι που ζάλισε την πρώην πρωταθλήτρια στιγμιαία αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο knockdown.

Η Jedrzeczyk προσπάθησε να ελέγξει την απόσταση με βαριά low kicks τα οποία η Rose δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει και φάνηκαν να μειώνουν την κινητικότητά της από τον τρίτο γύρο και μετά, επιτρέποντας στην Joanna να ανεβάσει τους ρυθμούς της και να περάσει αρκετά χτυπήματα.

Τα leg kicks συνεχίστηκαν και στον τέταρτο αλλά η Rose κατάφερε να χρονίσει αρκετά counter με το δεξί χέρι που έβρισκαν στόχο. Η Joanna φαινόταν να αναλαμβάνει τα ηνία του αγώνα καθώς η Rose διατηρούσε κυρίως παθητική στάση και κινούνταν στην μακρινή απόσταση έτσι ώστε να αποφύγει τους κοντινούς συνδυασμούς της αντιπάλου της.

Η Namajunas αύξησε την επιθετικότητά της στον τελευταίο γύρο και συνέχισε να κυνηγάει τα counter με τα οποία είχε επιτυχία κατά την διάρκεια του αγώνα. Ένα αριστερό uppercut από την Rose ταρακούνησε και ζάλισε εμφανώς την Joanna στα μέσα του γύρου, η οποία όμως συνέχισε να πιέζει μέχρι το τέλος του αγώνα. Η Namajunas τελείωσε τον γύρο με βαριά χτυπήματα τα οποία πιθανόν να της έδωσαν και την νίκη στον αγώνα. Οι κριτές την αντάμειψαν με ομόφωνη νίκη  (49-46, 49-46, 49-46), αν και υπάρχουν ενστάσεις για την βαθμολογία και το τελικό αποτέλεσμα.