Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Βασίλης Κακαρίκος

Ο Βασίλης Κακαρίκος θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από μακρόχρονη απουσία. Ο αθλητής θα συνεργαστεί και πάλι με τον Γιώργο Περγιάλη, ο οποίος διατελούσε μάνατζερ του Κακαρίκου και την τετραετία μεταξύ του 2011-2015.

Το δελτίο τύπου:

COMEBACK ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ ΣΤΑ ΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΓΙΑΛΗ

«Επιστροφή» στα ρινγκ του Kick Boxing κάνει ένα από τα πιο λαμπρά ονόματα του αθλήματος, ο Θεσσαλονικιός Βασίλης Κακαρίκος. Μετά από απουσία τριών χρόνων, ο “North” κάνει το comeback του με προσήλωση και ωριμότητα όσο ποτέ άλλοτε, σε συνεργασία με τον μάνατζερ του Γιώργο Περγιάλη.

Η συνταγή των δύο ανδρών υπήρξε στο παρελθόν άκρως πετυχημένη με την 5ετή συνεργασία τους την περίοδο 2011 – 2015 και πριν λίγες μέρες ανανέωσαν την συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 30χρονος Βασίλης Κακαρίκος διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό παλμαρέ 161 αγώνων, με 145 νίκες στο ενεργητικό του και 69 νοκ άουτ, έχει αγωνιστεί με μεγάλα ονόματα του Kick Boxing όπως τον Ουκρανό πρωταθλητή του ολλανδικού Glory Alim Nabiyev, τον Νεοζηλανδό του ιαπωνικού K-1 MAX Jordan Tai, τον πρωταθλητή του αυστραλέζικου A-1 Laurie Nandex, τον πρωταθλητή του ρωσικού W5 Roman Mailov, τον Ιταλό πρωταθλητή της IFMA και των EFN της Elite Boxing Claudio Amoruso, έχει διεκδικήσει τους παγκόσμιους τίτλους της ISKA, WKF & WBKF και είναι κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου της WAKO PRO.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Κακαρίκος στο δελτίο τύπου : “αισθάνομαι ότι έχω να δώσω ακόμα πολλά στο ρινγκ, προπονούμαι με αγωνιστικούς ρυθμούς και σχεδιάζουμε με τον μάνατζερ μου Γιώργο Περγιάλη και το προπονητικό μου τιμ τα επόμενα μου βήματα». Σύντομα θα ανακοινωθεί η διοργάνωση που θα αγωνιστεί ο Βασίλης “North” Κακαρίκος.

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Αγώνες του αθλητή: