Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ανδρέας Κατζουράκης

Ο Ανδρέας Κατζουράκης έχει μέχρι στιγμής αγωνιστεί 2 φορές στις Η.Π.Α., σημειώνοντας ισάριθμα ΚΟ.

Ο νεαρός αθλητής μίλησε στο prizefighting.gr για τον τραυματισμό που υπέστη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Για τον τραυματισμό του:

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μου για τον δεύτερο μου αγώνα λόγο τον καθημερινών σκληρών προπονήσεων και των επαναλαμβανόμενων δυνατών χτυπημάτων δημιουργήθηκε μια φλεγμονή γύρω από το δεύτερο μετακάρπιο μου στο δεξί μου χέρι. Μετά από αρκετές εξετάσεις καταλήξαμε ότι λόγο μεγάλης χρήσης και κόπωσης του χεριού είχαν αρχίσει να «μελανιάζουν» τα κόκαλα γύρω από το μετακάρπιο. 

Η αποκατάσταση ήταν 6-8 εβδομάδες αποχή από οποιαδήποτε επαφή και χτύπημα με το δεξί χέρι, και με προσοχή. Μετά από θεραπείες και φυσικοθεραπείες νιώθουμε καλά και ξεκινάμε πάλι δυνατά.
Για την ημερομηνία του επόμενου αγώνα του:

Καθώς τώρα ξεκινάω πάλι τις προπονήσεις θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσει το χέρι μου, αν όλα πάνε καλά τέλη Φεβρουαρίου θα έχουμε αγώνα!

Για τoυς μελλοντικούς του στόχους και το επίπεδο των αντιπάλων του:
Από ότι είδαμε και από τους δυο πρώτους αντιπάλους μου ήδη έχει αρχίσει να ανεβαίνει το επίπεδο των αντιπάλων μου ραγδαία και ο στόχος είναι στο επόμενο εξάμηνο να είμαι μέρος μεγάλων διοργανώσεων με δυνατά ονόματα. Θέλουμε από την νέα σεζόν το αργότερο να παίζουμε σε μεγάλες κάρτες έστω τύπου «prelims» στο Βέγκας.