Επιβλητική νίκη και ΤΚΟ για τον Max Holloway επί του Ortega

O Max Holloway επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από ένα χρόνο και κατάφερε να επιβληθεί επί του αήττητου Brian Ortega με ΤΚΟ.

Οι δύο αθλητές ξεκίνησαν τον αγώνα με ένταση αλλά χωρίς να πετύχουν κάτι σημαντικό, με τον Ortega να πετυχαίνει ένα takedown χωρίς να μπορέσει να κρατήσει τον Holloway στο έδαφος και τον «Blessed» να βρίσκει στόχο με μερικά ίσια χτυπήματα κοντά στο τέλος του γύρου.

Από τον δεύτερο γύρο και ύστερα, ο Holloway κατάφερε να θεσπίσει την απόσταση και έβρισκε στόχο με ίσια χτυπήματα από διαφορετικές γωνίες. O Ortega επιχείρησε να εισέλθει σε κοντινότερη απόσταση και κατάφερε να περάσει ένα συνδυασμό που ζάλισε τον Holloway στον τρίτο γύρο. Ο διεκδικητής στην συνέχεια κατάφερε να κολλήσει τον Holloway στο πλέγμα όπου και πέρασε κοντινούς αγκώνες χωρίς όμως να καταφέρει να προβληματίσει περισσότερο τον αντίπαλό του.

Ο τέταρτος γύρος είδε τον Holloway να ανεβάζει τους ρυθμούς του και να χτυπάει με μακρόσυρτους συνδυασμούς 6-7 χτυπημάτων, βρίσκοντας στόχο στο σώμα και το κεφάλι του αντιπάλου του. Η αριστερή πλευρά του προσώπου του Ortega άρχισε να πρήζεται αισθητά αλλά ο ίδιος κατάφερε να παραμείνει στον αγώνα, απαντώντας με βαριά χτυπήματα στα τέλη των συνδυασμών του Holloway. Στο διάλειμμα μεταξύ του τέταρτου και πέμπτου γύρου, ο γιατρός εξέτασε τον Ortega και αποφάσισε να σταματήσει τον αγώνα εξαιτίας του οιδήματος στο μάτι του αθλητή, δίνοντας στον Holloway την 13η συνεχόμενη νίκη του στο UFC.