Επιβλητική νίκη για τον Gegard Mousasi επί του Rory Mcdonald με ΤΚΟ (VIDEO)

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας μεταξύ του Gegard Mousasi και του Rory Mcdonald είδε τον πρώτο να επικρατεί πολύ ευκολότερα από ότι αναμενόταν και να τελειώνει τον αγώνα με βαρύ ΤΚΟ στον δεύτερο γύρο.

Ο Mousasi κατάφερε να ελέγξει την απόσταση από νωρίς χρησιμοποιώντας το jab του ενώ στην συνέχεια έψαχνε κενούς χώρους για να περάσει το δεξί του χέρι. Ο Mousasi βρήκε στόχο με ένα δεξί ίσιο που προβλημάτισε εμφανώς τον Mcdonald ο οποίος απάντησε με ένα κροσέ στο σώμα του αντιπάλου του. Ο Mousasi πέρασε ακόμα ένα δεξί ίσιο που ταρακούνησε τον Mcdonald πριν συνεχίσει να πιέζει με jab και στην συνέχεια επανέλαβε την τακτική του μέχρι το τέλος του γύρου.

Ο δεύτερος γύρος είδε τον Mcdonald να ξεκινάει πιο επιθετικά και να επιχειρεί takedown αλλά το jab του Mousasi ερχόταν σαν απάντηση σε κάθε προσπάθεια του «Red King». O Mcdonald επιχείρησε ακόμα ένα takedown αλλά ο Mousasi πήρε την top position και ξεκίνησε να πιέζει με ground and pound. Ο Mcdonald προσπάθησε να διώξει τον Mousasi από πάνω του αλλά ο Mousasi περνούσε βαριούς αγκώνες που έκαναν εμφανώς ζημιά και προκάλεσαν αιμορραγία στον Καναδό MMAer. Ο Mousasi δεν άργησε να περάσει στην full mount και μετά από ένα ακόμα βαρύ ground and pound ο διαιτητής έσπευσε να σταματήσει τον αγώνα.