Ενάντια στον πρώην πρωταθλητή του Bellator επιστρέφει ο Lyoto Machida

Ο Lyoto Machida θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο Bellator ενάντια στον Rafael Carvalho, πρώην πρωταθλητή της middleweight κατηγορίας του Bellator.

Ο Machida άνηκε στο δυναμικό του UFC από το 2007 όπου αγωνίστηκε 24 φορές με αποκορύφωμα της καριέρας του την νίκη του επί του Rashad Evans η οποία συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του τίτλου.

O «Dragon» πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής του πορείας αγωνιζόμενος στην light heavyweight κατηγορία πριν κατέβει στην middleweight. Το 2014 αγωνίστηκε ενάντια στον Chris Weidman για τον τίτλο της κατηγορίας αλλά ηττήθηκε με πλειοψηφική απόφαση μετά από 5 γύρους.

Ο Machida τιμωρήθηκε από την USADA για χρήση απαγορευμένων ουσιών το 2015 και του επιβλήθηκε 2ετής ποινή αποκλεισμού από το οκτάγωνο. Επέστρεψε στην δράση τον Οκτώβριο του 2017 και ηττήθηκε με ΚΟ από τον Derek Brunson ενώ στην συνέχεια σημείωσε 2 νίκες επί των Anders και Belftort προτού αποσυρθεί από την διοργάνωση.

Σύμφωνα με τον Ariel Helwani, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου στην Χαβάη, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από το Bellator.