‘Ελληνες Μαχητές μιλάνε για την έλευση του Roosmalen και τα μελλοντικά τους σχέδια (Μέρος Α’)

Photo: Studio Karteris

 

Οι Γιάννης Μιχαλόπουλος, Νίκος Τζότζος και Νίκος Γκίκας μιλάνε για την έλευση του Roosmalen στην Ελλάδα, τους αγαπημένους τους αγώνες και τα μελλοντικά τους σχέδια

Γιάννης «The Natural» Μιχαλόπουλος

Θα είμαι και εγώ στο σεμινάριο του robin van Roosmalen πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή του Χρήστου Παπαναγιώτου και το Kimbo management να φέρουν το παγκόσμιο πρωταθλητή του glory και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο!

Χαίρομαι που το Kimbo management φέρνει ξανα στην Ελλάδα τον Robin van Roosmalen αλλά αυτή την φορά για σεμινάριο νομίζω θα έχουμε να πάρουμε πολλές γνώσεις από το πρωταθλητή του glory στην κατηγορία του. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στο παγκόσμιο χάρτη του kick boxing. Ο αγαπημένος μου αγώνας είναι χρόνια πίσω και είναι με τον Dzhabar Askerov.

Νίκος Γκίκας

Ο Roosmalen είναι από τους πιο καταξιωμένους αθλητές, είναι σε δύο κατηγορίες πρωταθλητής του Glory και το στυλ του τον κάνει πολύ αγαπητό και είναι.Όλοι οι αγώνες του είναι για σεμινάριο. Aυτός που μου αρέσει πιο πολύ είναι με τον Murthel Groenhart. Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος ενεργός αθλητής που έχει έρθει στην Ελλάδα και αυτές είναι ευκαιρίες που πάνε το ελληνικό kick boxing ποιο μπροστά. Τα μελλοντικά μου σχεδία είναι να παίξω μερικούς αγώνες ακόμα με ξένους παίκτες κύριως και σε ξένες διοργανώσεις και πιστεύω είμαι έτοιμος να το κάνω αυτό.

 

Νίκος Τζότζος

Ο Roosmalen ειναι ενας εξαιρετικος αθλητης, κατι το οποιο φαινεται απο το γεγονος πως ειναι πρωταθλητης του GLORY αυτη τη στιγμη! Βραχύσωμος με πολυ καλη πυγμαχια και μεγαλη εμπειρια αντιμετωπίζεται πολύ δύσκολα, ακόμα και στο κορυφαίο επίπεδο Αγαπημένος μου αγώνας του, η ρεβάνς με τον Αndy Ristie στο GLORY 20 τον οποίο κέρδισε με ομόφωνη απόφαση αλλά «έριξε» 2 φορές στον 4ο γύρο!

Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, ο Roosmalen είχε χάσει με Κ.Ο! Φανταστική ρεβάνς! Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους αθλητές στην Ελλάδα, το να δούν από κοντά και θα μάθουν μυστικά από εναν εν ενεργεία πρωταθλητή της καλύτερης διοργάνωσης Kick Boxing παγκοσμίως, του GLORY. Και αυτο οφείλεται στον κ. Παπαναγιώτου! Μελλοντικά σχέδια, να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια!