Δελτίο τύπου για το σεμινάριο των Scott Adkins και Silvio Simac

O SILVIO SIMAC «RISING DRAGON» ΕΙΝΑΙ Ο 2ος VIP GUEST ΤΟΥ

BOYKA ATHENS WARRIOR SPIRIT FESTIVAL ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μετά τον δημοφιλή super star Boyka Scott Atkins και την άφιξη στην Αθήνα για το 3ήμερο Boyka Athens Warrior Spirit 11/12/13 Μαΐου, η διοργανωτική επιτροπή παρουσιάζει τον δεύτερο καλεσμένο της που είναι ο αθλητής πολεμικών τεχνών και ηθοποιός ταινιών δράσης Silvio Simac «Rising Dragon».

Ο Silvio Simac γεννήθηκε στην Κροατία και μετοίκησε στην Αγγλία στην ηλικία των 14 ετών όπου και τελείωσε την χολική του εκπαίδευσηΣπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιοThamesΜε τι πολεμικές τέχνες ασχολήθηκε από αρκετά μικρός και ως αθλητής taekwondo  κατέκτησε 14 φορές τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας. Αργότερα κέρδισε 4 φορές τον τίτλο  του Πανευρωπαϊκού πρωταθλητή ενώ στέφθηκε μία φορά Παγκόσμιος Χρυσός Πρωταθλητής. 

Ο χώρος του fitness τον κέρδισε και ο ίδιος έλαβε αρκετές εξειδικεύσεις ενώ εκπαιδεύτηκε σε αρκετές ακόμα πολεμικές τέχνες και εξειδικευμένα συστήματα αυτοάμυνας. 

Ξεκίνησε την επαφή του με τον χώρο του θεάματος συμμετέχοντας σε διάφορα showsδιαφημιστικές καμπάνιες, σειρές και αργότερα σε κινηματογραφικές ταινίες. Η σκληρή δουλειά του και ο επαγγελματισμός του σύντομα ξεχώρισε και έτσι οι προτάσεις συνέχισαν. Έλαβε μέρος στην σειρά «Masters of Combat» του BBC-2, και στις κινηματογραφικές παραγωγέςBlack Mask 2: City of Masks”, Lexx” Columbia PicturesSilverLight(SciFiLtd, “The Purifiers” – Working Title, “Unleashed Europa Corporation (παίζοντας δίπλα στον Jet Li)Dead or Alive Constantin Film οι οποίες ήταν οι πρώτες εμφανίσεις του.

Οι άριστες επιδόσεις του στις σκηνές πολεμικών τεχνών ήταν ο λόγος που τον κάλεσαν στο Dominion Theatre για την “Royal Variety Performance”, την ταινία Martial Arts Spectacular, την “Royal Albert Hall” και την Euro Disney”. 

Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του χώρου όπως Tsui HarkCory YuenLuc BessonYuen Wo PingLennox LewisBob Hoskins and Jet LiShannon Lee (η κόρη του Bruce Lee)Rob Van DammeKeanu ReevesJasonStathamScott Adkins, κα.

Ο Silvio συνεχίζει να διδάσκει ακόμα και σήμερα πολεμικές τέχνες και fitness και συμβάλει  τα μέγιστα σε φιλανθρωπικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα εγχώρια επώνυμα ονόματα που θα πλαισιώσουν το διεθνές Φεστιβάλ πολεμικών και μαχητικών τεχνών.
Το trailer του σεμιναρίου: