Γιάννης Παλαιολόγος: «Ξεχωριστό το μαχητικό στυλ του McGregor»

Photo: Studio Karteris

Ο Γιάννης Παλαιολόγος μίλησε στο prizefighting και έδωσε την πρόβλεψή του για τον Σαββατιάτικο αγώνα μεταξύ του Conor McGregor και του Khabib Nurmagomedov:

Με μια πρώτη μάτια φαίνεται πως ο Khabib είναι φαβορί για το ματς, βλέποντας το αήττητο ρεκόρ του κ το στυλ του στο έδαφος. Ο McGregor από την άλλη έχει ένα μοναδικό μαχητικό στυλ και έχει δείξει την άξια του απέναντι σε αντιπάλους με παρόμοιο στυλ (Mendes, Alvarez). Μην ξεχνάμε ότι είναι πρωταθλητής 2 κατηγοριών.

Ο Khabib έχει μια δυσκολία στο να κλείσει την απόσταση και να κάνει το παιχνίδι του,σημείο στο οποίο ο McGregor είναι εκτελεστής όπως έχει δείξει. Πιστεύω πως και αυτή τη φορά ο Ιρλανδός θα αποδείξει ότι το μαχητικό του στυλ είναι ξεχωριστό και θα θελα να δω τι μπορεί να ακολουθήσει μετά από αυτή τη νίκη.

Ο Παλαιολόγος αγωνίστηκε τελευταία φορά ενάντια στον Zoran Zodd στο τελευταίο event του The Battle, πετυχαίνοντας ΤΚΟ στον πρώτο γύρο.

O αθλητής της EFL Academy αγωνίζεται συχνά τον τελευταίο χρόνο σε εγχώρια και διεθνή πρωταθλήματα BJJ, κατακτώντας μεταξύ άλλων το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα bjj και 2 χρυσά στο Poznan Open Ibjjf Jiu Jitsu Championship.