Γιάννης Παλαιολόγος: «Ήταν πόλεμος, μόνο καλύτερος βγαίνεις από κάτι τέτοιο»

Ο Γιάννης «The Greek Emperor» Παλαιολόγος αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στην Πολωνία όπου και ηττήθηκε από τον Tomasz Jucubiec με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Το prizefighting.gr επικοινώνησε με τον αθλητή του EFL Academy ο οποίος μίλησε για την προετοιμασία του στην Σουηδία και την εξέλιξη του αγώνα στο «Armia Fight Night».

Για αυτόν τον αγώνα προετοιμάστηκα γενικά αρκετά καλά, τόσο όσο ήμουν στην Αθήνα όσο και για 20 μέρες περίπου στη Σουηδία. Γενικά είχα δουλέψει αρκετά στο όρθιο κομμάτι όπου και τα πήγα πολύ καλά όπως και στο cardio που και πάλι πήγε πολύ καλά.

Όσον αφορά το ματς πήγε σχεδόν όπως είχαμε σκεφτεί και σχεδιάσει. Να χτυπήσω στο όρθιο κομμάτι και όταν ο αντίπαλος θα κάνει το λάθος από μακρυά να τον πιάσω, όπως και έγινε.

Εκεί έκανα ένα λάθος και δεν τελείωσα το ματς δυστυχώς και αυτά δε συγχωρούνται σε αυτό το επίπεδο.

Αγωνίστηκα ενάντια σε έναν μαυροζωνά στο bjj και έναν από τους τοπ 77ρηδες της Πολωνίας όπου το ΜΜΑ είναι τεράστιο σαν άθλημα οπότε σε τέτοιο επίπεδο δε γίνεται να έχεις εύκολο βράδυ.

Όσον αφορά την διαιτησία. δεν μπορώ να πω πως με λήστεψαν. Ήταν ένα αρκετά κοντινό παιχνίδι . Είχα τα χτυπήματα,ένα νοκνταουν και 1-2 προσπάθειες για τελείωμα. Ο αντίπαλος με κράτησε στο έδαφος απλά χωρίς να απειλεί. Εκεί ο διαιτητής έπαιξε το ρόλο του. όλοι γνωρίζουμε τη δυσκολία να αγωνίζεσαι σε άλλες χώρες.

Παρόλα αυτά. το ευχαριστήθηκα, γουστάρω να παίζω τέτοια ματς .Ήταν πόλεμος, μόνο καλύτερος βγαίνεις από κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά μου σχέδια ,λογικά προς Φεβρουάριο θα αγωνιστώ πάλι στο ΜΜΑ στην ίδια διοργάνωση της Πολωνίας .αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι προκύπτει σε αυτό το άθλημα.

Ευχαριστώ όλους για την στήριξη.