Γιάννης Μιχαλόπουλος vs. Plamen Bacharov στο MMA Challenge Pro 9

Το MCP 9 αποκαλύπτει μια μια τις εκπλήξεις του ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές η κάρτα του MCP9 θα απογειώσει το ενδιαφέρον των fans των μαχητικών τεχνών το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης στη ΔΕΘ HELEXPO.

Ο «Natural» αγωνίστηκε τελευταία φορά ενάντια στον Ebin Sinanovic στο «The Battle» 18 όπου και κατάφερε να επικρατήσει με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο.

Ο μαχητής της EFL Academy μεταπήδησε στο ΜΜΑ το 2017 μετά από πολυετή πορεία στο kickboxing και έκανε το ντεμπούτο του στο FFC της Αθήνας ενάντια στον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, κερδίζοντας με ομόφωνη απόφαση. Έκτοτε έχει αγωνιστεί 2 φορές (GFC, The Battle) σημειώνοντας ισάριθμες νίκες με τελειώματα στον πρώτο γύρο.

Ο Plamev έχει αγωνιστεί 10 φορές στην μέχρι τώρα καριέρα του, σημειώνοντας 8 νίκες και 2 ήττες και προέρχεται από την νίκη του επί του Mohammed Elbaoudi με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο.

Στην main card του MCP 9 θα βρίσκεται ο πολυαναμενόμενος αγώνας μεταξύ του Αθηνόδωρου Μιχαηλίδη και του Αλέξη Σαββίδη ενώ άλλα ζευγάρια που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα είναι τα Αλεξόπουλος vs. Πολιανίδης, Νέτζα vs. Καμενίτσα, Χιουτάκος vs. Καρυπίδης, Ογκανεσυάν vs. Γκατζιάς και Amiran vs. Βάκλας.

Αγώνες του Plamev: