Αποχώρησε από τη συνέντευξη τύπου ο Nurmagomedov: «Μεγάλη ασέβεια η αργοπορία του McGregor» (Video)

Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα του Σαββάτου είδε τους δύο μαχητές να κάνουν ξεχωριστά δηλώσεις καθώς ο Khabib Nurmagomedov αποχώρησε πριν την έλευση του Conor McGregor.

Ο Ιρλανδός καθυστέρησε να παραστεί στην αίθουσα όπου περίμεναν δημοσιογράφοι και οπαδοί, όπως έκανε και για τους προηγούμενους αγώνες του. Ο Νταγκεστανός εξέλαβε την καθυστέρηση σαν ασέβεια και αποφάσισε να αποχωρήσει προτού προλάβει να συναντήσει τον αντίπαλό του:

Είμαι δεκαπέντε λεπτά εδώ. Αυτός ο τύπος λείπει. Αυτό είναι μεγάλη ασέβεια. 

O Nurmagomedov δήλωσε πως το κόψιμο βάρους που κάνει είναι σκληρό και δεν έχει την δυνατότητα να βγει εκτός προγράμματος έτσι ώστε να καταφέρει να πιάσει τα κιλά του αγώνα.

Έχει αργήσει. Έχω προγραμματίσει την συνέντευξη τύπου να ξεκινήσει στις 3. Επειδή έχω πρόγραμμα. Πρέπει να πιάσω τα κιλά. Πρέπει να σκεφτώ τον εαυτό μου. Γιατί να σκέφτομαι αυτόν; Κάποιος άργησε, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.

Το κόψιμο βάρους είναι πάντα δύσκολο. Πάντα δύσκολο. Η Πέμπτη είναι η μέρα που κόβω το βάρος. Δεν μπορώ να περιμένω κάποιον για 30-40 λεπτά. Στις 3 είναι η συνέντευξη. 

Ο Nurmagomedov στην συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα σηκώνοντας την ζώνη του μπροστά στο κοινό.

Ο McGregor εμφανίστηκε μισή ώρα αργότερα και δήλωσε πως ο αντίπαλός του θα έπρεπε να είναι έτοιμος για την αργοπορία.

Ξέρει σε τι μπλέκει. Για Δεν είπε τίποτα την τελευταία φορά οπότε είναι αυτό που είναι. Γ@@@σε το. Αυτά συμβαίνουν. 

Κοιτάξτε, δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις αυτά. Προσπάθησα να έρθω. Όπως είπα, έχω αργήσει δυο λεπτά μόνο για όνομα του θεού. Αυτό το μ@@@ί έπρεπε να περιμένει. Αυτό είναι σημάδι. Δεν θέλει να είναι γύρω μου. Έχει πετρώσει. Αυτό συμβαίνει. 

O Dana White δήλωσε πως οι δύο μαχητές θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο staredown στην επίσημη ζύγιση αύριο.