Αποσύρεται ο Michael «The Count» Bisping

O Michael Bisping ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο 39χρονος μίλησε στο podcast του και δήλωσε πως η καριέρα του έφτασε στο τέλος της, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν για έναν ακόμα «αποχαιρετιστήριο» αγώνα.

Προφανώς εδώ και καιρό έλεγα πως μπορεί να ξαναπαίξω αλλά μπορεί και όχι. Και δυστυχώς δεν θα ανακοινώσω κάποιον αγώνα τώρα. Θα ανακοινώσω την επίσημη αποχώρησή μου από τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες.  

O Michael Bisping είχε τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι κατά τον αγώνα του ενάντια στον Vittor Belfort το 2014. Ο «Count» είχε χάσει τον αγώνα με ΚΟ μετά από spinning kick το οποίο αποκόλλησε τον αμφιβληστροειδή του χιτώνα και τον έστειλε στο χειρουργείο.

Ο Bisping αποκάλυψε πως υπέστη ακόμα ένα τραυματισμό στο μάτι μετά από τον αγώνα του με τον Kelvin Gastellum.

Κάποια στιγμή άρχισα να βλέπω μια λάμψη. Μετά κατάλαβα πως δεν υπάρχει καμία λάμψη, το μάτι μου είναι. Κάθε φορά που κοιτάω αριστερά βλέπω μια λάμψη. Οπότε άρχισα να φρικάρω και να σκέφτομαι «Θεέ μου, δεν το πιστεύω, έχω αποκόλληση του αμφιβληστροειδή χιτώνα και στο καλό μου μάτι. Έχω προβλήματα με το «κακό» μάτι επίσης, οπότε προφανώς είχα αρχίσει να φρικάρω. Έχω ένα σωρό νίκες και κατάφερα ότι ήθελα να καταφέρω. 

Ευχαριστώ όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και όλο τον κόσμο που με υποστήριζε. 

Οπότε ορίστε. Είχα μια φοβερή καριέρα. Αυτά. Σας ευχαριστώ όλους.  

Ο Michael Bisping αποσύρεται με 39 αγώνες, 30 νίκες και 9 ήττες και έκανε το ντεμπούτο του το 2004 στο Newcastle και την διοργάνωση «Battle of the Ages» όπου και νίκησε τον Steve Mathews με armbar στον πρώτο γύρο.

 

  • George-doc Graphics

    Ναι όπως οι περισσότεροι…αποσυρεται μέχρι να επιστρέψει!