Αναφορά: Φήμες για αγώνα τίτλου μεταξύ του Daniel Cormier και του Derrick Lewis στο UFC 230

O Derrick Lewis κατάφερε να πετύχει την μεγαλύτερη νίκη της μέχρι τώρα καριέρας του το περασμένο Σάββατο καθώς επικράτησε με ΚΟ ενάντια στον Alexander Volkov στον τελευταίο γύρο του μεταξύ τους αγώνα.

Ο Lewis βρισκόταν πίσω στις βαθμολογίες των κριτών αλλά τελείωσε το αντίπαλο του με το βαρύ overhand που επιχειρούσε καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα με μόλις 10 δευτερόλεπτα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο «Black Beast» προερχόταν από την νίκη του ενάντια στον Francis Ngannou και διατηρούσε ένα σερί δύο επιτυχιών πριν το UFC 229.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Brett Okamoto, το UFC ενδιαφέρεται να εκμεταλλευτεί την (απροσδόκητη) δημοφιλία του Τεξανού MMAer και στοχεύει σε έναν αγώνα τίτλου ενάντια στον Daniel Cormier.

Σύμφωνα με πηγές, το UFC έχει ξεκινήσει συζητήσεις για έναν αγώνα τίτλου μεταξύ του Daniel Cormier και του Derrick Lewis για το main event του UFC 230 στην Νέα Υόρκη. Αυτό προκύπτει φυσικά εξαιτίας της απροσδόκητης νίκης του Lewis το Σάββατο. Δεν είναι τελειωμένη υπόθεση αλλά την διερευνούν. 

Αν και ο Cormier είχε δηλώσει πως θα αντιμετωπίσει τους Lesnar και Jones και μετά θα αποσυρθεί, υπάρχει περίπτωση να αμοιφθεί αδρά για την παρουσία του στο UFC 230 καθώς οι οπαδοί έχουν εκφράσει την δυσφορία τους για την μέχρι τώρα κάρτα του event της Νέας Υόρκης.