Αναφορά: Το UFC διαπραγματεύεται για τον Nurmagomedov vs. GSP

Το Ντακγεστανικό μέσο Team Dagestan ανάρτησε προ ολίγου πως το UFC βρίσκεται σε συζητήσεις για τον αγώνα μεταξύ του Khabib Nurmagomedov και του Georges St-Pierre. Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη δήλωση όσον αφορά την εγκυρότητα της είδησης, το ίδιο μέσο ήταν το πρώτο που δημοσίευσε την είδηση για το Nurmagomedov vs. McGregor και βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον manager του Νταγκεστανού, Ali Abdelaziz.

Ο Abdelaziz προ διημέρου είχε δηλώσει πως αναμένεται μεγάλη ανακοίνωση σχετικά με το αγωνιστικό μέλλον του «Eagle» αλλά δεν άφησε κάποια άλλη πληροφορία.

Η ανακοίνωση συμπίπτει και με το πειραματικό weight cut το οποίο πραγματοποιεί επί της παρούσης ο St-Pierre, ο οποίος είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον να αντιμετωπίσει τον Nurmagomedov καθώς θεωρεί πως ο αγώνας θα είναι σφραγίδα για την μαχητική του κληρονομιά.

Ο Nurmagomedov αναμένει την ανακοίνωση της ποινής του για τα επεισόδια μετά το UFC 229 και είναι ακόμα άγνωστο το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.