Αγώνα με τον «εύκολο» και «άχρηστο» Darren Till ζήτησε ο Ben Askren

O Ben Askren έγινε και επίσημα μέλος του roster του UFC καθώς η ανταλλαγή του με τον Demetrious Johnson ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Η φημολογία σχετικά με το ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του αήττητου MMAer ξεκίνησε άμεσα ενώ ο ίδιος εξέφρασε το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί ενάντια στους GSP και Nurmagomedov κάποια στιγμή στο μέλλον.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TMZ Sports, ο «Funky» δήλωσε πως θα ήθελε έναν εύκολο αντίπαλο για την πρώτη του εμφάνιση στο UFC και καταφέρθηκε με βαριές εκφράσεις ενάντια στον πρώην διεκδικητή του τίτλου, Darren Till.

Ξέρετε ποιος θα είναι εύκολος αντίπαλος και βασικά τον διαλέγω επειδή είναι άχρηστος; O Darren Till. Και δεν τον συμπαθώ κιόλας. Οπότε αυτό το κάνει πιο εύκολο. Θα ήθελα να τον δείρω. Τον θεωρώ άχρηστο και εύκολο αντίπαλο. Είναι πολύ ψηλά στα rankings προφανώς. 

Είναι ένα παιδάκι που χρειάζεται ένα μάθημα. Οπότε θα είμαι σαν τον μεγάλο του αδερφό. Θα τον κρατήσω στο έδαφος και θα τον χαστουκίσω. 

Ο Till είχε αντιμετωπίσει σφοδρή κριτική από μερίδα οπαδών όταν παραδέχτηκε πως έχει παιδί στην Βραζιλία το οποίο δεν έχει επισκεφθεί εδώ και ένα χρόνο. Ο Askren αναφέρθηκε επί του θέματος:

Όταν δεν ακούει κανείς θα του πω πως πρέπει να είναι πιο ταπεινός. Πρέπει να δείχνει περισσότερο σεβασμό. Πρέπει να φροντίσει το παιδί που παράτησε. Θα τον δείρω και θα ωριμάσει.

Ο Askren ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται ποτέ να αγωνιστεί ενάντια στον φίλο του και μαθητή του, Tyron Woodley, ενώ εξέφρασε το ενδιαφέρον του να αντιμετωπίσει και τον Colby Convington.

Ξέρετε ποιον άλλο θα ήθελα να δείρω και νομίζω πως σύντομα θα αντιμετωπίσει και τον Tyron Woodley; Τον Colby Convington. Απλά θα σκουπίσω όταν τελειώσει ο Tyron. Αυτός θα τον βγάλει ΚΟ και εγώ θα καθαρίσω μετά. Δεν τον συμπαθώ καθόλου, είναι μεγάλος κόπανος.

Ο Dana White δήλωσε πως o Askren θα αντιμετωπίσει έναν αθλητή που βρίσκεται εντός του top-5 των rankings ενώ συμπλήρωσε πως αν και είχαν διαφορές στο παρελθόν, είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο promotion.