Ήττα για τον Εξακουστίδη στην Ιαπωνία σε έναν σκληρό αγώνα (Live ανάλυση & Gif)

Ο Σταύρος Εξακουστίδης ηττήθηκε από τον Takeru στα προημιτελικά του K-1 που διεξήχθησαν τα ξημερώματα.

Ο Εξακουστίδης πέρασε ένα head kick στην αρχή του αγώνα στο οποίος ο Ιάπωνας απάντησε με ένα spinning kick και ένα αριστερό round kick στο σώμα. Ο Takeru πίεσε τον Έλληνα striker αρκετά στις αρχές του αγώνα ,περνώντας χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι με τον Εξακουστίδη να απαντάει με την σειρά του με body hooks.

Στον δεύτερο γύρο ο Εξακουστίδης ανέλαβε τα ηνία και κατάφερε να περάσει χτυπήματα στον αντίπαλό του. Ο Takeru ξεκίνησε να κατεβάζει τα χέρια του για να προκαλέσει τον Εξακουστίδη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του αντιπάλου του και βρήκε στόχο με δύο βαριά αριστερά κροσέ. Η συνέχεια είδε τον Εξακουστίδη να περνάει βαριά χτυπήματα καθώς ενάλλασσε τα κροσέ του από το σώμα στο κεφάλι του Ιάπωνα.

Ο τρίτος και τελευταίος γύρος εξελίχθηκε σε ένα βίαιο brawl μεταξύ των δύο αθλητών καθώς αντάλλαζαν συνεχώς χτυπήματα και φαίνονταν να ψάχνουν αμφότεροι το ΚΟ. Ο Takeru πίεσε τον Εξακουστίδη στα σχοινιά με τον «Nirvana» να χρησιμοποιεί το jab του για να ξεφύγει να να αναπροσαρμόσει την γωνία του. Με δύο λεπτά μέχρι το τέλος του γύρου ο Εξακουστίδης έδειξε να κατεβάζει ελαφρώς τους ρυθμούς του ενώ ο Takeru ξεκίνησε να πιέζει για να πάρει τα τελικά σημεία τα οποία ήταν πιθανό να κρίνουν την έκβαση του αποτελέσματος.

Ο Takeru βρήκε στόχο με ένα βαρύ αριστερό κροσέ προς το τέλος του αγώνα και οι δύο αθλητές ενεπλάκησαν σε ένα θεαματικό brawl μέχρι το καμπανάκι της λήξης.

Νικητής: Takeru με ομόφωνη απόφαση  (30-28, 30-28, 29-28)