Άμεσο rematch ζήτησε από τον White o Conor McGregor

Πρόθυμος να αγωνιστεί και πάλι ενάντια στον Nurmagomedov εμφανίστηκε ο Conor McGregor ο οποίος ζήτησε άμεσο rematch από τον Dana White.

Οι δύο αθλητές εξετάζονται από την Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα για τα επεισόδια που ακολούθησαν τον αγώνα του UFC 229 με τον Nurmagomedov να αντιμετωπίζει βαριά τιμωρία, ειδικά αν δεν δεχτεί να παρευρεθεί ενώπιον της Επιτροπής.

Ο White είπε:

O Conor και εγώ μιλήσαμε για μια ώρα την περασμένη εβδομάδα. Τυπικός Conor, (μου είπε) «Θέλω άμεσο rematch ή τον μαχητή που θα με οδηγήσει στο rematch αν δεν γίνεται τώρα.»

Κοιτάμε τι θα γίνει με την Αθλητική Επιτροπή τώρα. Περιμένουμε τον Νοέμβρη ή τον Δεκέμβρη και όταν θα δούμε τι θα γίνει θα ξέρουμε και τι να κάνουμε μετά. 

Ο μάνατζερ του Khabib Nurmagomedov, Ali Abdelaziz, είχε πρόσφατα δηλώσει πως θα ζητήσει 50 εκ. δολάρια για τον επόμενο αγώνα του πελάτη του, στο οποίο ο White απάντησε:

Ξέρουν τι είναι ρεαλιστικό για αυτούς. Ξέρουν την απάντηση σε αυτήν την απαίτηση. Απλά έχει πλάκα να λένε για 50 εκ.

Ο μισθός του Nurmagomedov παρακρατήθηκε αρχικά από την Επιτροπή αλλά στην συνέχεια αποδευσμεύτηκαν περίπου 1 εκ. δολάρια έτσι ώστε ο μαχητής να πληρώσει τα προαγωνιστικά του έξοδα.